KADROMUZ

Sema ZAYİMLER UZGÖREN - MÜDÜR

1982 yılında Manisa’da doğdu. İlk ve Orta Öğrenimini İzmir-Bornova Melih Tuncay İlkokulu’nde, lise öğrenimini İzmir-Bornova Suphi Koyuncuoğlu Lisesi’nde tamamladı.2005 yılında Celal Bayar Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü’nü bitirdi.2023 yılında Ahmet Yesevi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Yönetim ve Organizasyon alanında yüksek lisansını tamamladı. Meslek hayatına 2006 yılında Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde müdür yetkili öğretmen olarak başlayan okul müdürümüz, bu yıldan itibaren Millî Eğitim Bakanlığının teşkilatlarında öğretmen, müdür yardımcısı, okul müdürü olarak görev yapmıştır. Millî Eğitim Bakanlığımızın açtığı birçok hizmet içi eğitim faaliyetine katılan okul müdürümüz Bakanlığımızca yürütülen ulusal kongrelerde ve uluslararası projelerde görev almıştır. 2019 yılında okul müdürü olarak atandığı Ankara-Pursaklar Azmi Ertuğrul İlkokulu’nda halen görevdedir. Evli ve iki çocuk annesidir.

E-Posta