KIYAFET ANKETİ

kıyafet Anketi.

Saygı değer velilerimiz !

21-25 Mayıs 2015 tarihleri arasında uyguladığımız kıyafet anketi sonucunda kıyafetlerin değişmemesi kararı alınmıştır. Velilerimiz mevcut okul kıyafetinin alt kısmı lacivert renkte öğrencinin rahat edeceği kanvas türü pantolon kullanabilecektir. Öğrencilerimiz pantolon yerine kot,tayt vb . giyecekle gelemeyeceği gibi  2018 /2019 eğitim öğretim yılından itibaren kesinlikle serbest kıyafetle gelemeyecektir. Serbest etkinlik ve beden eğitimi derslerinde kesinlikle okulumuzu yansıtacak tek tip eşofman giyilmesi sağlanacaktır.Siz değerli velilerimizden  okul aile birliği ve okul yönetimince alınan kararda desteklerinizi bekliyor, gerekli hassasiyeti göstereceğinize inanıyoruz.Saygılarımızla.